Правила и условия

 1. Участниците ще бъдат разделени на групи от треньорския екип.
 2. Препоръчително е, както при всяко пътуване в чужбина, участниците да получат лична застраховка за пътуване.
 3. Всички участници трябва да имат медицинска/здравна застраховка. Моля, уверете се, че вашата международна медицинска застраховка покрива и Европа.
 4. С изпращането на регистрационния формуляр се задължавате да заплатите невъзвръщаемия депозит. Ще ни изпратите имейл с допълнителна информация относно времето за обработка и подробности за плащането. Възстановяване на депозит е възможно само при анулиране поради здравословни проблеми, потвърдени с медицинско свидетелство от лекар.
 5. Трябва да бъдем информирани, ако участникът има някакви алергии или други здравословни проблеми, и трябва да бъде изпратено придружаващо писмо.
 6. Всички участници трябва да носят нормално тренировъчно облекло, а от студентките се очаква да носят пантофки със себе си.
 7. Няма да носим отговорност за щети или наранявания, причинени на което и да е лице, посещаващо курса, нито за загуба на имущество.
 8. Няма да възстановим никакви такси за обучение/настаняване, ако участник напусне по собствено желание в резултат на предшестващо нараняване или медицинско/психическо състояние или лична причина и т.н.
 9. Таксите за семинара и хотелските такси ще бъдат възстановени в случай на анулиране поради някаква причина, ако анулирането е направено преди крайния срок за плащане на интензивния курс (два месеца преди началната дата на интензивния курс). След тази дата възстановяването на таксите за интензивен курс и хотелските такси няма да бъде възможно. Тези такси за интензивен курс могат да се държат като кредит за програмата за следващата година.
 10. Всички незадължителни предложения по време на интензивния курс, като частни уроци, частни сесии, физиотерапия, ще бъдат таксувани според лечението и времето. Участниците плащат в брой на лицето, което отговаря за екстрите (учителя или терапевта).
 11. Организацията не носи отговорност за ценности, оставени в стаите.
 12. В случай на анулиране на участие по някаква причина по време на Интензивния курс, организаторите си запазват правото да задържат всички такси за Интензивен курс и хотелски такси.
 13. Организаторът си запазва правото да смени учителите в случай на болест или други неизбежни обстоятелства
 14. Снимките и видеозаписите са собственост на организацията и могат да се използват свободно от организацията единствено за промоционални и маркетингови цели на интензивния курс. Необходимо е писмено известие, в случай че участникът не е съгласен да използва своите снимки или видеоклипове за маркетингови цели на интензивния курс.
 15. Учениците, които приемат каквито и да било лекарства, трябва да ни информират за състоянието си и да носят достатъчно количество от лекарствата си от дома си.
 16. Имаме право да забраняваме/изключваме танцьорите да посещават класове, представления и да изпращаме участниците обратно у дома, ако учителите забележат значителни здравословни и хранителни проблеми (анорексия, булимия, повтарящи се припадъци и т.н.). В тези случаи сумата няма да бъде възстановена.
 17. Потвърждението от банката относно превода на таксата трябва да бъде изпратено по имейл преди началната дата на интензивния курс.

С изпращането на заявката потвърждавам, че съм прочел и приемам общите условия.